Bedankt!

Hartelijk dank voor uw interesse!
Wij zijn erg blij dat u interesse heeft in één van onze producten. Wij zullen er alles aan doen u zo spoedig mogelijk, zo volledig mogelijk te informeren. Mocht u desondanks toch nog eerder contact willen hebben, bel dan naar 088-800.00.00

Bel me nu!
Wij zullen u nu direct terug bellen. Let er wel op dat deze service alleen werkt op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

U heeft een bericht achter gelaten?
Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Er wordt getracht u van een antwoord te voorzien binnen 1 werkdag.

Bezoekadres
Laan van Westenenk 94
7336 AZ Apeldoorn
Telefoon: 088-800 0000
Email: info@roy.nl

Openingstijden
Om scherpe prijzen te kunnen blijven garanderen moeten wij uiterst efficiënt met onze tijd omgaan. Daarom is onze showroom uitsluitend op afspraak voor u geopend, ook ’s avonds en in het weekend.

Huisbezoek
Vindt u het ook zo moeilijk om in een winkel te beslissen of een vloer bij uw interieur past? Dan heeft u nu de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Een adviseur van ons zal de fraaie monsterborden meenemen, zodat u in alle rust een geschikte vloer voor úw interieur kan uitzoeken, uiteraard aangevuld met een uitgebreid en helder advies. Vanzelfsprekend is deze service geheel vrijblijvend en kosteloos.

Avond- of weekendafspraak
In drukke tijden als deze begrijpen wij maar al te goed dat u agenda meer dan vol zal zijn, en het moeilijk is om overdag even langs te komen. Hier biedt de avond- of weekendafspraak een oplossing. Op een dag en tijdstip dat u het uitkomt zullen wij voor u tijd vrij maken zodat u rustig kunt kijken naar onze fraaie vloeren en een uitgebreid en gedegen advies meekrijgt. Uiteraard kan deze avondafspraak ook bij u thuis plaatsvinden.