Hongaarse punt (vele soorten compleet gelegd)

Hongaarse punt parket van ROY parketspecialisten is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer!

In tegenstelling tot een visgraatvloer ligt een Hongaarse punt met de punten tegen elkaar aan. Een Hongaarse punt wordt namelijk in een hoek van 60 of 45 graden tegen elkaar aan gelegd waardoor de vloer een stuk rustiger oogt. Tevens heeft de Hongaarse punt een ietwat modernere uitstraling. Dit zijn eigenlijk de grote verschillen tussen Visgraat parket en Hongaarse punt.

Wanneer je kiest voor een Hongaarse punt heb je ook nog veel keuze qua kleur en houtsoort.  Als u bijvoorbeeld de keuze zou maken voor een eiken variant kan je ook de keuze maken voor een gerookte versie. Hierdoor is het effect van het verouderen nog extra versterkt.

Hoe Wordt de Hongaarse punt gelegd?

Wij van ROY.nl leggen een Hongaarse punt op een ambachtelijke manier, we liggen een spaanplaat ondervloer neer, waarop we vervolgens de Hongaarse punt op verlijmen en vastnagelen. Een Bies en een band zorgen vervolgens voor de traditionele look. Om het zelfs helemaal unieke te maken bieden we u de mogelijkheid om te werken met sluitfriezen. Deze worden dan om de vloer heen gelegd met de kopse kant tegen de muur. Qua afwerking niveau van het aller hoogste.

Waarom kiezen voor ROY.nl

Waarom kiezen voor een Hongaarse punt


Ons hongaarse punt assortiment