Parket lakken en schuren

 

Ziet uw parketvloer er – door ontelbare putjes, deukjes, krassen of kale plekken – niet meer uit? Heeft uw als gevolg van wateroverlast schade aan uw houten- of parketvloer opgelopen?

Wij maken ‘m weer als nieuw.

Afhankelijk van de houtsoort en uw wensen, kunnen wij uw parket- of houten vloer: stofvrij schuren, polijsten, borstelen, lakken, oliën, waxen en laten kleuren. Roy.nl schuurt, onderhoudt en legt al jarenlang parketvloeren. Door heel Nederland en voor zowel particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een massieve plankenvloerlamelparketvisgraatparketpatronenvloer, etc.. en in welke houtsoort dan ook, onze parketteurs leveren uw vloer weer in topconditie af.

Roy.nl  beschikt ook over de nodige expertise op het gebied van vloerherstel door waterschade. Wij zijn direct beschikbaar, ook in vakantieperiodes. Neem nu Contact Op met ons op om direct uw vloerschade te bespreken!

 

PROFESSIONEEL EN STOFVRIJ PARKET SCHUREN

Mocht het blijken dat het schuren van uw parket- of houten vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee! Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur.