PVC vloeren van ROY Parketspecialisten

NIEUW in ons al uitgebreide assortiment zijn onze PVC vloeren, er is een ruime keuze uit onder andere VIVA Floors, Mflor en Quick step.  PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren welke gemaakt zijn van verschillende lagen PVC. Je kan het vergelijken met een kunststof parketvloer. De vloer is zeer geschikt voor alle ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

Waarom een PVC vloer?

Steeds meer consumenten ontdekken de PVC vloer. En dat is ook niet zo verwonderlijk want de PVC vloer heeft u veel te bieden. De PVC vloeren van tegenwoordig zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, zeer eenvoudig te onderhouden, stabiel en stil. Tevens staan PVC vloeren er om bekend dat ze geluiddempend werken wat dus aanzienlijk de omgeving en contactgeluiden verminderd. Verder zijn PVC vloeren zeer geschikt om geplaatst te worden in combinatie met vloerverwarming.

Een PVC vloer wordt tegenwoordig zo gelegd en gemaakt dat die niet of nauwelijks van een echte houten vloer valt te onderscheiden.

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

PVC vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Namelijk de Gluedown/Dryback of Uniclick methode. Afhankelijk van de ondervloer kan gekeken worden naar welke variant er gebruik kan worden. Bij de Gluedown/Dryback methode wordt er op een geheel vlakke betonvloer of zwevende ondervloer gewerkt. Terwijl bij de Uniclick methode de stroken in elkaar geklikt kunnen worden en vervolgens op de ondervloer verlijmd.

Uiteraard komen wij van ROY parketspecialisten graag bij u langs om u te adviseren welke variant het meest geschikt voor u is! Heeft u vragen over PVC vloeren of wilt u gratis een heldere offerte? Bel gratis naar 088-800 00 00.


Ons pvc vloeren assortiment