Quick Step Ambiente Glue Plus Vibrant medium grijs (AMGP 40138)

€ 41

€ 36

per m2

De luxueuze Quick Step Ambient glue plus pvc vloeren worden geïnspireerd door de natuur waardoor je ze nog nauwelijks kunt onderscheiden van echte tegelvloeren. De keuze in Quick Step decors omvat een brede waaier met elk zijn authentieke eigenschappen en voor een perfecte afwerking wordt er gekozen voor een decor met een voeg en structuur die bij het gekozen interieur past.

Een mooi interieur begint met een goede basis. Een Quick Step Ambient glue plus pvc vloer is als het ware de vijfde muur in je kamer en mag daarom niet over het hoofd worden gezien. Voor het even welke kamer, ongeacht welke stijl. Het maakt dus niet uit welke kamer of welke stijl je verkiest, deze Quick Step pvc vloeren zijn ook nog waterbestendig en dus ideaal voor elke ruimte, zelfs natte ruimtes zoals keukens en badkamers.

Jouw dromen zijn de inspiratie voor Quick Step. Voor Quick-Step Ambient glue plus pvc vloeren is alleen het allerbeste goed genoeg. Perfectie als het aankomt op design gepassioneerd als het gaat om details.

Met de Ambient glue plus biedt Quick Step je een vinyl collectie met unieke stenen dessins aan. Een ieder van deze vloeren creëert een eigen sfeer dankzij de levensechte details en fascinerende kleurvariaties. Ontdek welke decor het beste bij je past en vervolmaak jouw interieur wensen.


Specificaties

Pakinhoud 3,841 m²
Fabrieksgarantie 25 jaar
Breedte 32,7 cm
Lengte 130,5 cm
Dikte 2,5 mm
Gebruiksklasse 33 (zeer zwaar gebruik)
V groef Ja, 4-zijdig micro
Toplaag 0,55 mm
Aantal panelen per doos 9

Andere producten uit het Quick-Step assortiment