Traprenovatie

Traprenovatie


Traprenovatie door ROY Parketspecialisten.jpg

 

Roy Parketspecialisten is een gerenommeerde partner voor elke traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken ons tot de specialist in traprenovatie. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.  Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen.

Een houten traprenovatie kan met diverse hout worden uitgevoerd. Veel mensen kiezen voor eikenhout, maar een houten trap renoveren kan ook worden gedaan met beukenhout of mahonie. Hout wordt vaak gebruikt voor traprenovaties, omdat het uitstekende kwaliteiten heeft en zorgt voor een uiterst huiselijke sfeer.

Traprenovatie met massief hout
Een traprenovatie met massief hout is een perfecte keuze, aangezien dit hout zeer goede eigenschappen heeft. Massief hout heeft een klassiek uiterlijk en zorgt voor een gezellige sfeer. Bovendien zal dit niet zo snel slijtageplekken of beschadigingen vertonen, omdat het een zeer robuuste hout soort is. De stootborden leveren c.q. plaatsen we wit gegrond, de stootborden moeten na plaatsing nog worden afgelakt in de gewenste kleur.

Verschillende soorten hout voor renovatie
Bij een traprenovatie van echt hout kunt u kiezen uit diverse soorten hout. De meest populaire houtsoorten zijn, eiken, beuken, essen, mahonie en noten. Deze houtsoorten zijn ook in verschillende soorten kleuren beschikbaar. Wij van Roy.nl bieden u een ruim assortiment houtsoorten voor een perfecte renovatie en ook nog eens de keuze uit verschillende soorten kleuren hout.

Roy Parketspecialisten is CBW- erkend. Uw rechten als consument zijn gewaarborgd. Bovendien ontvangt u bij Roy.nl altijd garantie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel Contact met ons op en wij nemen voor u de tijd om alles uit te leggen wat er allemaal mogelijk is.


Ons traprenovatie assortiment