Traprenovatie PVC, inclusief stootbord (wit gegrond) en profiel

€ 135

€ 135

per m2

Roy Parketspecialisten is een gerenommeerde partner voor elke traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken ons tot de specialist in traprenovatie. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.  Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen.

Een houten traprenovatie kan met diverse houtsoorten worden uitgevoerd. Veel mensen kiezen voor eikenhout, maar een houten trap renoveren kan ook worden gedaan met beukenhout of mahonie. Hout wordt vaak gebruikt voor traprenovaties, omdat het uitstekende kwaliteiten heeft en zorgt voor een uiterst huiselijke sfeer.

Traprenovatie met PVC
Een traprenovatie met PVC is een perfecte keuze.  Bovendien zal PVC niet zo snel slijtageplekken of beschadigingen vertonen, PVC is uitermate slijtvast

Verschillende soorten PVC voor renovatie
Bij een traprenovatie met PVC zijn de kleuren legio, tevens is er ook keuze in diverse gerenommerde merken PVC. De stootborden leveren c.q. plaatsen we wit gegrond, de stootborden moeten na plaatsing nog worden afgelakt in de gewenste kleur.

Voor uw traprenovatie ga je natuurlijk naar ROY Parketspecialisten!

Heeft u vragen over dit produkt? Bel dan naar 088-800.00.00 of stuur een email naar info@roy.nlAndere producten uit het Traprenovatie assortiment