Traprenovatie hout, inclusief stootbord (wit gegrond)

€ 175

€ 175

per m2

Roy Parketspecialisten is een gerenommeerde partner voor elke traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken ons tot de specialist in traprenovatie. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.  Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen.

Een houten traprenovatie kan met diverse houtsoorten worden uitgevoerd. Veel mensen kiezen voor eikenhout, maar een houten trap renoveren kan ook worden gedaan met beukenhout of mahonie. Hout wordt vaak gebruikt voor traprenovaties, omdat het uitstekende kwaliteiten heeft en zorgt voor een uiterst huiselijke sfeer.

Traprenovatie met massief hout
Een traprenovatie met massief hout is een perfecte keuze, aangezien dit hout zeer goede eigenschappen heeft. Massief hout heeft een klassiek uiterlijk en zorgt voor een gezellige sfeer. Bovendien zal dit niet zo snel slijtageplekken of beschadigingen vertonen, omdat het een zeer robuuste hout soort is.

Verschillende soorten hout voor renovatie
Bij een traprenovatie van echt hout kunt u kiezen uit diverse soorten hout. De meest populaire houtsoorten zijn, eiken, beuken, essen, mahonie en noten. Deze houtsoorten zijn ook in verschillende soorten kleuren beschikbaar. Wij van Roy.nl bieden u een ruim assortiment houtsoorten voor een perfecte renovatie en ook nog eens de keuze uit verschillende soorten kleuren hout. De stootborden leveren c.q. plaatsen we wit gegrond, de stootborden moeten na plaatsing nog worden afgelakt in de gewenste kleur.

 

Voor uw traprenovatie ga je natuurlijk naar ROY Parketspecialisten!

Heeft u vragen over dit produkt? Bel dan naar 088-800.00.00 of stuur een email naar info@roy.nl

 

 


Specificaties

Houtsoort Afzelia
Berken
Beuken gestoomd
Beuken blank
Doussie
Eiken oud donker
Eiken oud
Eiken naturel
Eiken gekalkt
Eiken wit
Eiken licht
Esdoorn
Essen
Ipe
Iroko
Jatoba
Mahonie
Merbau
Sucupira
Teak
Wengé

Andere producten uit het Traprenovatie assortiment