Contact opnemen met ROY Parketspecialisten

Huisbezoek 
Vindt u het ook zo moeilijk om in een winkel te beslissen of een vloer bij uw interieur past? Dan heeft u nu de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Een adviseur van ons zal de fraaie monsterborden meenemen, zodat u in alle rust een geschikte vloer voor úw interieur kan uitzoeken, uiteraard aangevuld met een uitgebreid en helder advies. Vanzelfsprekend is deze service geheel vrijblijvend en kosteloos.  

Bezoekadres
Minden 21 
7327 AW Apeldoorn

Telefoon: 088-800 0000 
Email: info@roy.nl

Wilt u meer informatie?

  • Bel ons op 088-800.00.00
  • Stuur een email naar info@roy.nl
  • Laat een bericht achter

 

 

Openingstijden 
Om scherpe prijzen te blijven garanderen zijn wij uitsluitend op afspraak voor u geopend. U bent zowel overdag als 's avonds van harte welkom in onze showroom.

 


Avondafspraak

In drukke tijden als deze begrijpen wij maar al te goed dat u agenda meer dan vol zal zijn, en het moeilijk is om overdag even langs te komen. 
Hier biedt de avondafspraak een oplossing. Op een dag en tijdstip dat u het uitkomt zullen wij voor u tijd vrij maken zodat u rustig kunt kijken naar onze fraaie vloeren en een uitgebreid en gedegen advies meekrijgt. Uiteraard kan deze avondafspraak ook bij u thuis plaatsvinden.