Visgraat parket (vele soorten compleet gelegd NU vanaf € 85,-/m2)

Visgraat parket van ROY Parketspecialisten is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer!

Visgraatparket is een ambachtelijk en zeer specialistisch produkt dat alleen door vakmensen wordt uitgevoerd. Door de vele arbeidsgangen is het bovendien een van de kostbaarste vloerbedekkingen die er op de markt te krijgen zijn. Juist die vele arbeidsgangen geven de charme zo aan een vloer die het verdient.

Visgraatparket is leverbaar in vele houtsoorten en kan op vele manieren worden behandeld. Ook de sierbanden geven een vaak extra subtiele uitstraling aan dit mooie ambachtelijke produkt. Alle prijzen zijn vanaf voor alle extra opties zoals sierbanden word een geringe meerprijs berekend.

Visgraat op vloerverwarming
Visgraat parket is uitstekend te leggen op vloeren met vloerverwarming. Wel is heel erg belangrijk om dit uitsluitend uit te laten voeren door parketspecialisten met een goede vaktechnische kennis. ROY Parketspecialisten bezit deze vaktechnische kennis en voert dit dan ook onder volledige garantie uit.

Reuzen visgraat parket: Parket met een afmeting van 14 x 56 cm!
Een grove uiting van een klassiek patroon. Door het grote formaat overheerst een bepaalde rust in een dergelijke vloer. De klasse van het patroon in combinatie met het rustieke van het formaat maken het tot een werkelijk prachtig stuk visgraatparket.

Gelegd door vakmensen
Door onze jarenlange ervaring, straalt het vakmanschap er bij iedere opgeleverde vloer vanaf. Het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, resulteert in een topprodukt van ROY dat een trots is voor iedere woonkamer.

Heeft u vragen over parket of wilt u gratis een heldere offerte, doe dat dan online of bel 088-800 00 00!

Maak nu uw keuze uit ons assortiment visgraat parket.


Ons visgraat assortiment