Tapis parket (vele soorten compleet gelegd NU voor € 99,-/m2)

Tapis Parket van Roy Parketspecialisten is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer!

Tapis vloeren zijn een ambachtelijk product dat op uitstekende vakmensen door ROY Parketspecialisten bij u gelegd wordt. De warme ten sfeer die deze parketvloer uitademt geeft uw ruimte net dat beetje extra. Voor tapisvloeren is er een ruime keuze aan behandelingen en afwerkingen beschikbaar. Tapis parket of stroken parket is een motief dat in vele huiskamers word toegepast.

Tapis parket is duurzaam parket

Parketvloeren van Tapis Parket zijn bedoeld om jaren en jaren mee te gaan. U kiest dus voor een zeer slijtvaste en kwalitatieve vloer die om weinig onderhoud vraagt. Wij van ROY Parketspecialisten stellen zeer hoge eisen aan onze producten en aan onze vakmensen die deze ambachtelijke vloeren perfect bij u komen leggen.

Met Tapis Parket alle kanten op

Vroeger legde men Tapis parket bijna altijd in stroken naast elkaar. Soms werd er een keer gekozen voor het visgraatmotief. Tegenwoordig is met Tapis parket bijna alles mogelijk. Het motief bepaalt de uitstraling van uw kamer, maar ook eventueel de keuze voor verschillende houtsoorten en de af kadering van de biezen en van de banden. Uw eigen fantasie kunt u helemaal uitleven.

Heeft u vragen over parket of wilt u gratis een heldere offerte, doe dat dan online of bel 088-800 00 00!

Maak nu uw keuze uit ons assortiment Tapis parket. 


Ons tapis assortiment