Laminaat (A-merken vanaf € 13,35/m2)

Laminaat van ROY Parketspecialisten is kiezen voor A-merken met de scherpste prijs en een uitstekende service!

Laminaat is het doe-het-zelf produkt bij uitstek. Door de handige clic-verbindingen is het voor iedereen mogelijk om zelf laminaat te leggen. Met een zwaaihaak, een potlood en een decoupeerzaag wordt een laminaatvloer leggen al zeer eenvoudig. 

Veel moeilijker is het kiezen van het juiste produkt. Door de enorme keuze is het relatief moeilijk om tot een beslissing te komen. Hoewel er altijd wel een dessin is dat bij uw interieur past; toch zorgen de kleine verschillen, voor dit enorme aanbod. Uiteraard helpt ROY Parketspecialisten u graag bij uw keuze in ons assortiment laminaat. Ook voor laminaat op vloerverwarming bent u bij ons op het juiste adres. Voor alle informatie rondom vloerverwarming op laminaat.

Laminaat koopt u goedkoop en makkelijk bij ROY Parketspecialisten.
Op onze website hebben we Quick-Step in het assortiment. Quick-Step heeft voor elke woonstijl de juiste vloer. Plank of tegel. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern of klassiek. Quick-Step past overal, bij iedereen.
In onze winkel hebben we een zeer groot aanbod monsterborden laminaat. Uitstekend toch? De service en kwaliteit van een solide parketzaak, met de prijzen van een webshop! 

Wist u dat wij ook parket en visgraat parket verkopen?

Heeft u vragen over laminaat of wilt u gratis een heldere offerte, doe dat dan online of bel 088-800 00 00!
 

Maak nu uw keuze uit ons assortiment laminaat.


Ons laminaat assortiment