Villo

VivaFloors is een Nederlandse leverancier met haar roots in het Twentse Goor. VivaFloors is verkrijgbaar in verschillende collecties: Select 20-03, Balance 25-05, Exclusive 25-05 en XTRM Floors 30-05. Binnen deze collecties vindt u diverse houtstructuren, van eikenhout tot naaldhout en van licht tot donker, ook is er binnen de Balance collectie een zogenaamde Industrial Concrete lijn, deze geeft uw vloer een schitterende betonlook.

De vloeren van VivaFloors hebben afhankelijk van de dikte een garantie van 10 of zelfs 15 jaar bij particulier gebruik.

Embossing
De vloeren uit de Exclusive collectie zijn voorzien van een voelbare en natuurgetrouwe houtstructuur. Dit betekent dat de toplaag precies de structuur volgt van het houtdessin. Hierdoor kun je de houtstructuur niet alleen zien, maar ook voelen. 

Vellingkant
Indien aangegeven zijn de vloeren voorzien van een vellingkant. Vellingkanten zijn afgeschuinde kanten. In de volksmond ook wel een V-groef genoemd. Door deze vellingkanten krijgt de vloer een natuurlijkere uitstraling. De PVC vloeren kunnen zijn voorzien van 2, 4 of geen vellingkanten. Dit vindt u terug bij de specificaties. 

Design strip
Wilt u uw vloer een echt bijzondere uitstraling geven? Denk dan eens aan het toepassen van een design strip tussen de planken. De design strip kan tussen de Balance en Exclusive collectie worden geplaatst.


Ons villo assortiment